
Ingrediente:
Bază
fursecuri – 200 g
unt – 120 g
crema
zahăr – 120 g
făină – 3 linguri.
amidon – 3 linguri.
lapte – 125 ml
lapte praf – 75 g
cremă de brânză – 125 g
iaurt alb – 120 g
zahăr vanilat – 1 linguriță
glazura
căpșuni – 500 g
zahăr – 4 linguri.
jeleu de căpșuni – 2 linguri.
amidon – 1 lingură.
suc de lămâie – 1 linguriță
Mod de preparare:
Zdrobește fursecurile până le faci pudră, amestecă-le cu untul topit și frământă aluatul, pe care îl vei folosi pentru a umple fundul formei.
Notă: Aplatizați aluatul folosind o lingură sau fundul plat al unui pahar și puneți marginea în frigider.

În timp ce prăjitura cu biscuiți și unt se răcește, pregătiți umplutura.
Cema
Într-o cratiță, combinați zahărul cu făina, amidonul de porumb, laptele și laptele praf.
După ce s-au combinat, încălziți amestecul la foc mic timp de 1-2 minute, până se îngroașă.
Apoi adăugați crema de brânză, iaurtul și zahărul vanilat în amestec.
Amestecați totul din nou, încălziți încă aproximativ 1 minut și luați amestecul de pe foc.
Notă: Turnați umplutura încă caldă pe corpul răcit și neteziți cu o spatulă de cauciuc.
Puneți folie alimentară în jurul marginii prăjiturii, apoi puneți-o înapoi la frigider pentru ca umplutura să se întărească complet.

Sfat: Așezați folia peste umplutură astfel încât să o atingă direct. Acest lucru va împiedica formarea unei cruste la suprafață.
Glazura.
Spălați căpșunile, îndepărtați verdețurile și tăiați-le în jumătate.
Mixați jumătate din căpșuni cu un blender de imersie până obțineți o compoziție omogenă, apoi amestecați într-o cratiță cu zahărul, jeleul de căpșuni și amidonul.
Încălziți amestecul la foc mic timp de 1-2 minute, până se omogenizează.
Apoi adăugați căpșunile tocate rămase în tigaie cu sucul de lămâie și gătiți timp de 2 minute.
Notă: Transferați amestecul de căpșuni într-un bol și lăsați-l să se răcească.
Apoi, întindeți glazura de căpșuni peste umplutura înghețată de pe margine și puneți desertul la frigider pentru 2 ore.

Notă: Serviți prăjitura cu cremă și căpșuni tăiată in bucăți.
Poftă bună!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/kremovyy-tort-bez-vypichky-z-polunytseyu/












