Placinte si Rulade

Plăcintele delicioase cu umplutura care poate fi de orice fel de dulceață: de mere, de pare, de prune, de cireșe, de zmeură, de coacăze

 

 

Plăcintele delicioase cu umplutura care poate fi de orice fel de dulceață: de mere, de pare, de prune, de cireșe, de zmeură, de coacăze

 

Ingrediente:

  • Făină – 400 g;
  • Unt – 170 g;
  • Ouă – 2 buc.;
  • Zahăr – 150 g;
  • Praf de copt – 10 g;
  • Sare – un vârf de cuțit.

 

Mod de preparare:

Turnați zahărul și sarea într-un bol cu ​​unt și bateți cu un mixer timp de 2-3 minute.

Spargeți ouăle în amestec și amestecați.

Cerneți ⅔ din făină și praful de copt în amestec și frământați aluatul.

Turnați făina rămasă în aluat și frământați până când nu mai rămân cocoloașe.

Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt, puneți jumătate din aluat pe fund și distribuiți-l uniform pe fund.

Puneți dulceața peste aluat și întindeți-o pe suprafață.

Un pahar de gem și 15 minute: plăcintă leneșă cu gem pentru ceai. Aceste ingrediente sunt întotdeauna disponibile acasă.

Pe hârtie de copt, întindeți a doua parte a aluatului într-un strat egal cu suprafața tăvii.

Acoperiți partea de sus a gemului cu al doilea strat și sigilați marginile.

Un pahar de gem și 15 minute: plăcintă leneșă cu gem pentru ceai. Aceste ingrediente sunt întotdeauna disponibile acasă.

Coaceți plăcinta la 180 de grade timp de 30-35 de minute.

Un pahar de gem și 15 minute: plăcintă leneșă cu gem pentru ceai. Aceste ingrediente sunt întotdeauna disponibile acasă.

Această plăcintă va fi delicioasă atât caldă, cât și rece. Puteți folosi orice dulceață doriți pentru umplutură.

 

Pofta buna!

 

Sursă