
Ingrediente:
Amidon de porumb – 3 linguri
Zahăr – 3 linguri
Zahăr vanilat – 8 grame
Lapte – 300 mililitri
Unt – 1 lingură
Fursecuri – 350 de grame
Unt topit – 30 de grame
Lapte – 200 mililitri
Pesmet de ciocolată
Ciocolată albă
Mod de preparare:
Într-un bol adânc, puneți amidonul de porumb, zahărul granulat și zahărul vanilat și amestecați cu un tel. Turnați laptele și amestecați.

Se pune pe aragaz și se gătește la foc mediu până se îngroașă.

Adăugați untul și amestecați. Turnați într-un bol adânc, acoperiți cu folie alimentară și lăsați să se răcească.

Zdrobiți fursecurile în firimituri, adăugați untul topit și amestecați.

Turnați treptat laptele și amestecați.

Întindeți aluatul într-un dreptunghi și adăugați smântâna.

Presărați deasupra bucățele de ciocolată și înfășurați într-o ruladă. Dați la frigider timp de două ore.

Se toarnă peste ciocolată albă topită.

Decorați cu fructe/fructe de pădure, dacă doriți.
Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/hoch-na-svyatkovyy-stil-hoch-prosto-do-chayu-nizhnyy-rulet-iz-prostyh-produktiv/












