Placinte si Rulade

O ruladă fragedă și foarte aspectoasă, care se topește literalmente în gură. Se prepară foarte repede și iese incredibil de gustoasă!

 

 

O ruladă fragedă și foarte aspectoasă, care se topește literalmente în gură. Se prepară foarte repede și iese incredibil de gustoasă!

 

Ingrediente:

  • brânză – 400g
  • ouă – 2 bucăți
  • zahăr – 80 g
  • pâine pita – 200 g
  • zahăr vanilat – 10 g
  • mandarine – 6 bucăți
  • coajă de vită – 1 linguriță.

Ungere:

  • ouă – 1 buc.
  • smântână – 2 linguri.

 

 Mod de preparare:

Puneți brânza de vaci într-un bol, bateți 2 ouă, adăugați zahărul și amestecați totul cu un blender până obțineți o compoziție omogenă.

Dați coaja rasă de la mandarină, adăugați-o în amestecul de brânza de vaci din bol și amestecați totul bine.

Luați o lipie, întindeți amestecul de brânză pe ea și întindeți-l uniform.

Curățați mandarinele de coajă, tăiați-le în felii și întindeți-le pe lipie.

Întindeți lipia într-o chiflă, îndoind marginile astfel încât umplutura să nu se scurgă.

Transferați rulada într-o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și pregătiți glazura.

Bateți oul într-un bol, adăugați smântâna, amestecați totul până se omogenizează și ungeți rulada cu o pensulă.

Coaceți la 180 de grade timp de 30 de minute. Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească, feliați și puteți prepara ceai.

 

Poftă bună!

 

 Sursă