Panificatie

O rețetă super simplă, minunată, este absolut delicioasă, de fursecuri pentru sărbători: „Crizanteme cu ananas”

 

 

O rețetă super simplă, minunată, este absolut delicioasă, de fursecuri pentru sărbători: „Crizanteme cu ananas”

 

Ingrediente:

  • 1 conservă de rondele de ananas din conservă (500 g);
  • 1 pachet de foietaj (aproximativ 400 g);
  • zahăr pudră pentru pudrat.

 

Metoda de preparare: 

Întindeți aluatul într-un dreptunghi cu grosimea de 3-5 mm.

Tăiați aluatul în fâșii de aproximativ 1 cm lățime.

nul

Puneți rondelele de ananas într-o sită pentru a scurge excesul de lichid.

nul

Înfășoară fiecare inel de ananas cu fâșii de aluat.

nul

Așezați produsele finite pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.

Coaceți în cuptor la 200°C timp de 15-20 de minute, până se rumenesc.

nul

Presărați crizantemele finite cu zahăr pudră și lăsați-le să se răcească pe un grătar.

 

Pofta buna!