Credinta

O puternică rugăciune… Rostește-o ca să scapi de toate relele!

 

 

 

 

Se spune că orice rugăciune, care este înălțată în credinţă şi dintr-o inimă sinceră, este primită de Dumnezeu iar cel care îşi înalţă cererea, va primi răspuns.

Există însă o rugăciune considerată a fi una dintre cele mai puternice din ortodoxie. Forța acesteia este atât de mare încât vă ferește de blesteme și vă ajută să ieșiți din toate momentele dure pe care viața vi le oferă.

Se citește în fiecare seară, la ora 22.00

Pentru ca rugăciunea aceasta să aibă efect maxim, trebuie citită în fiecare seară la ora 22.00, atunci când se consideră că suntem eliberați de stresul zilei care a trecut. În plus, atunci când vă apucați să citiți această rugăciune nu trebuie să fiți certați cu nimeni, dacă e sărbătoare să nu munciți și să țineți post.  Dar mai ales rugăciunea trebuie spusă cu tot sufletul și nu mecanic. La rostirea acestei rugăciuni trebuie să aprindeți patru lumânări.

“În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh…

Dezleagă, Doamne, toate vrăjile, farmecele și blestemele cu care m-au legat vrăjmașii mei știuți și neștiuți, dezleagă-le și întru nimica să se prefacă. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu să se duca, unde om nu locuiește, și apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (aici, rostești numele tău), apără-mă!

Dezleagă, Doamne, toate vrăjile cu care m-a legat vrăjmașul meu (numele vrăjmașului), dezleagă-le! Dezleagă și întru nimic să se prefacă, alungă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă și la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (numele tău), iartă-mă!

Dezleagă, Doamne, darul de bani, de casă, de îmbrăcăminte, de încălțăminte, darul de Cununie, priceperi ca priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere și spor etc. (aici completezi cu tot ce crezi că ți-a fost legat). Amin!”

 

Sursa:  Secretele