Remedii naturiste

Nu mai da banii pe pedichiura la salon! Păstrați picioarele perfecte cu aceste două ingrediente

 

 

 

Există o modalitate sigura de a economisi bani pe care ii dai pe pedichiura, trebuie doar să cauti două ingrediente în bucătărie ta. În timpul zilelor călduroase de vară tuturor ne place să avem picioare frumose și curate atunci când folosim sandalele noastre preferate.

Dacă v-ați gândit la pedichiură noi va oferim  cea mai bună soluție pentru voi, vă rugăm să citiți acest articol, deoarece noi va oferim cea mai bună rețetă pentru  picioare perfecte, cu 100% produse naturale pe  care le puteți găsi în bucătărie.

Vestea buna este ca nu aveti nevoie de tratamente scumpe pentru a avea grija de picioarele dumneavoastra.

Aceasta este o reteta de 100% naturala si sigura , folosita de bunicile noastre in mulții ani in care a trebuit să aibă grijă de picioarele lor maltratate după zile grele de muncă intensă.

Tot ce avem nevoie este următoarele note:

 

Ingrediente:

2 până la 4 cani de lapte.
2 sau 3 linguri bicarbonat de sodiu.

 

Mod de preparare:

Trebuie să se încălzească mai întâi laptele la foc mic și sa se puna într-o oală mare ( atentie ca laptele nu fie prea fierbinte)

Apoi, bucurați-vă picioarele și relaxați-vă timp de aproximativ 10 minute, puteti prelungi această baie la picioare până la 20 de minute, dacă doriti.

Apoi , trebuie să adăugăm bicarbonat de sodiu și se freacă picioarele bine cu un burete aspru sau cu o perie de picioare. Toata pielea moarta de pe talpi si de pe calcaie va disparea, lasand in urma o piele fina si catifelata.
Se clătesc picioarele și să aplicați o loțiune de corp sau crema pentru picioare.

Vei fi surprins de rezultatul final!

Sursa: ITG Salud