Sfaturi utile

Multe femei fac aceste greșeli. Motivele pentru care ți se lasă sânii

 

 

Motivele pentru care ți se lasă sânii – Multe femei fac aceste greșeli

 

Pielea şi implicit sânii care sunt sustinuţi de piele se lasă din cauza gravitaţiei. În timp, pielea cedează, în unele cazuri mai devreme în altele mai târziu. Toate aceste aspecte sunt condiţionate de calitatea pielii, unele femei au o piele mai rezistentă decât altele, de informaţia genetică sau de mărimea sânilor.

Purtăm sau nu sutien?

„Multe românce nu poartă sutien pentru că există mitul că dacă porţi sutien pielea care susţine sânii se slăbeşte. Nimic mai fals decât asta. Sutienul trebuie purtat pentru că susţine, adică este antigravitaţional”, a explicat chirurgul estetician Călin Doboş.

Ai probleme cu sânii lăsați și fără fermitate? Cu siguranță vei vrea să știi asta! Sunt anumite motive pentru care sânii tăi devin din ce în ce mai moi. De exemplu:

Cafeaua:

Cercetătorii au arătat print-un studiu că sânii sunt afectați de cafea. Ei susțin că sunt suficiente 3 căni de cafea pe zi pentru a face sânii să se lase.

Deficitul de vitamina C:

Vitamina ce are rolul de a asigura elasticitatea țesuturilor. Deci, este foarte importantă pentru organismul nostru.

Fumatul:

Fumatul este nociv pentru încă un motiv – strică țesutul elastic. Pe lângă multe alte lucruri nesănătoase pe care ți le provoacă fumatul, acest motiv este foarte important.

Dieta:

În timp ce ții o dietă pierzi din țesutul elastic și din grăsime, ceea ce favorizează lăsarea sânilor.

Sutienul greșit:

Potrivit unor cercetători, 80% dintre femei nu poartă conștient sutienul greșit. Acesta afectează fermitatea sânilor. Deci, nu ezita să-i ceri ajutorul vânzătoarei când mergi să-ți cumperi un sutien. Pentru asta este acolo.

 

Sursa: Ești superbă