Ingrediente simple se combină uneori pentru a crea preparate uimitoare. De exemplu, pot transforma varza obișnuită într-un mic dejun nutritiv.
Această rețetă nu este doar delicioasă, ci și ușor de preparat. Nu va trebui să fierbeți varza într-o cratiță adâncă mult timp.
Astăzi vă vom spune cum să gătiți rapid varza, pentru că nu avem nevoie de rețete complicate pentru a crea ceva gustos și nutritiv.
Ingrediente:
- varză – 250 g;
- ouă – 3 buc.;
- smântână 10% – 2 linguri.,
- brânză – 100 g; cascaval,
- sare – un vârf de cuțit;
- cârnați – 2 buc.;
- unt – 30 g;
- marar verde.
Mod de preparare:
Să începem prin pregătirea ingredientelor. Tocați varza mărunt. Transferați într-un recipient adânc și turnați apă clocotită peste el.
Spargeți 3 ouă de găină într-o farfurie, adăugați sare și două linguri de smântână. Amestecați până se omogenizează folosind un tel.
Dați 100 de grame de brânză pe o răzătoare fină. Tăiați cârnații în cercuri. Tocați verdețurile cu un cuțit.
Topiți untul într-o tigaie, adăugați varza și prăjiți-o, amestecând constant. Turnați amestecul de ouă și smântână deasupra și presărați cu brânză.
Gătiți o vreme sub un capac închis. Adăugați feliile de cârnați și presărați cu brânza rămasă, decorați cu ierburi aromatice.
Felul de mâncare este gata!
Acum poți mânca varză în fiecare zi!
Pofta buna!