Placinte si Rulade

M-a învățat un bucătar turc. Te cucersc imediat Plăcintele din aluat de cartofi cu umplutură de brânză rumenite și delicioase

 

 

M-a învățat un bucătar turc. Te cucersc imediat Plăcintele din aluat de cartofi cu umplutură de brânză  rumenite și delicioase

 

Ingrediente:

  • cartofi – 4 buc.;
  • apă – litru;
  • unt – 30 g;
  • sare – ⅓ linguriță;
  • făină – 4 linguri;
  • brânză – 100 g.

 

Mod de preparare:

Fierbeți cartofii până sunt gata, pasați-i și amestecați-i cu untul topit.

Sareți piureul, cerneți făina în el și frământați aluatul.

Formăm o chiflă și o împărțim în 4 părți egale, formând niște chifle mici.

Folosind folie alimentară, folosește-ți mâinile pentru a forma turte mici și groase din biluțe.

Radați brânza pe o răzătoare grosieră și așezați-o în centrul fiecărei lipii.

Folosind folie alimentară, sigilați cu grijă umplutura în interiorul aluatului.

M-a învățat un bucătar turc. Cucerește imediat: plăcinte rumenite și delicioase

Puneți plicurile rezultate într-o tigaie cu ulei vegetal încins.

Plăcintele trebuie scufundate în ulei câte jumătate. Prăjiți plăcintele pe ambele părți până se rumenesc.

M-a învățat un bucătar turc. Cucerește imediat: plăcinte rumenite și delicioase

Rezultatul este plăcinte suculente cu cartofi și brânză.

De exemplu, puteți adăuga ierburi la umplutura de brânză pentru a îmbunătăți gustul.

 

Pofta buna!

 

Sursă