Panificatie

Ingredientele simple și accesibile incluse în rețetă se găsesc în aproape orice bucătărie. In loc de ciocolată poți adăuga măr, pară, fructe de pădure. Nu îți va lua mult timp și efort să te pregătești

 

 

Ingredientele simple și accesibile incluse în rețetă se găsesc în aproape orice bucătărie. In loc de ciocolată poți adăuga măr, pară, fructe de pădure. Nu îți va lua mult timp și efort să te pregătești

Ingrediente:

3 ouă
un praf de sare
140-150 g zahăr
200 ml. chefir
70 g unt
300 g făină
10 g praf de copt
fructe de pădure, fructe sau picături de ciocolată

Mod de preparare:

Adaug ouă, sare și zahăr într-un bol; poți ajusta cantitatea de zahăr după gustul tău. Bateți cu un mixer până când masa crește în volum.

Coacerea pentru ceai în fiecare zi. Puteți găti cu diverse fructe de pădure și ciocolată.

Turn chefirul, dacă e din frigider, și îl poți încălzi puțin dacă nu ai avut timp să-l iei dinainte.

Coacerea pentru ceai în fiecare zi. Puteți găti cu diverse fructe de pădure și ciocolată.

Adaug untul topit și amestec din nou.

Coacerea pentru ceai în fiecare zi. Puteți găti cu diverse fructe de pădure și ciocolată.

Cern făina cu praful de copt, de obicei 300 g de făină sunt suficiente. Uită-te la consistență.

Coacerea pentru ceai în fiecare zi. Puteți găti cu diverse fructe de pădure și ciocolată.

Aluatul iese neted, fără cocoloașe, de grosime medie. Iau forme de hârtie pentru brioșe și le introduc în forme de silicon.

Coacerea pentru ceai în fiecare zi. Puteți găti cu diverse fructe de pădure și ciocolată.

Dacă formele sunt din metal, pur și simplu ungeți-le cu ulei. Pun deasupra orice fructe de pădure sau picături de ciocolată. De asemenea, puteți amesteca umplutura cu aluatul.

Coacerea pentru ceai în fiecare zi. Puteți găti cu diverse fructe de pădure și ciocolată.

De asemenea, adaug petale de migdale deasupra, literalmente câte un vârf de cuțit pe rând.

Turnați aluatul în forme umplute aproximativ 2/3; aluatul va crește în timpul coacerii.

Îl trimitem la cuptorul preîncălzit.

Coacerea pentru ceai în fiecare zi. Puteți găti cu diverse fructe de pădure și ciocolată.

Coaceți la 170 de grade timp de 25-30 de minute. Folosește cuptorul ca ghid și verifică dacă este gata cu un băț de lemn.

Coacerea pentru ceai în fiecare zi. Puteți găti cu diverse fructe de pădure și ciocolată.

Scoateți din formă și răciți. Este mai bine să se răcească pe un grătar de sârmă.

 

Poftă bună!

 

Coacerea pentru ceai în fiecare zi. Puteți găti cu diverse fructe de pădure și ciocolată.

 

Sursa:https://zhyttia.com.ua/vypikannya-do-chayu-na-kozhen-den-hotuvaty-mozhna-z-riznymy-yahodamy-ta-shokoladom/