
Ingrediente:
Unt – 200 de grame
Ulei de floarea soarelui – 50 mililitri
Ou de găină – 1 bucată
Zahăr pudră – 100 de grame
Făină – 400 de grame
Vanilină – 1 linguriță
Bicarbonat de sodiu – 1 linguriță
Ciocolată – 100 de grame
Fulgi de cocos – 100 de grame
Mod de preparare:
Puneți untul înmuiat într-un bol adânc. Adăugați uleiul, turnați oul și amestecați totul bine cu un tel până obțineți o compoziție omogenă.

În două tranșe, adăugați făina, zahărul pudră, bicarbonatul de sodiu și vanilia și amestecați totul bine cu mâinile.
Formați bile mici și așezați-le pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 160 de grade timp de aproximativ 15-20 de minute.

Înmuiați partea de sus a bilelor finite în ciocolată topită, apoi imediat în fulgi de cocos.

Se ține la frigider până se întărește ciocolata.
Poftă bună!

Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/beru-nayprostishi-produkty-ta-pechu-smakotu-do-chayu-naynizhnishi-tistechka/












