Panificatie

Iau cele mai simple ingrediente și coc cele mai delicate, fragede, moi și delicioase prăjituri

 

 

Iau cele mai simple ingrediente și coc cele mai delicate, fragede, moi și delicioase prăjituri

 

Ingrediente:

Unt – 200 de grame
Ulei de floarea soarelui – 50 mililitri
Ou de găină – 1 bucată
Zahăr pudră – 100 de grame
Făină – 400 de grame
Vanilină – 1 linguriță
Bicarbonat de sodiu – 1 linguriță
Ciocolată – 100 de grame
Fulgi de cocos – 100 de grame

 

Mod de preparare:

Puneți untul înmuiat într-un bol adânc. Adăugați uleiul, turnați oul și amestecați totul bine cu un tel până obțineți o compoziție omogenă.

Iau cele mai simple produse și coc lucruri delicioase pentru ceai: cele mai delicate prăjituri

În două tranșe, adăugați făina, zahărul pudră, bicarbonatul de sodiu și vanilia și amestecați totul bine cu mâinile.

Formați bile mici și așezați-le pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.

Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 160 de grade timp de aproximativ 15-20 de minute.

Iau cele mai simple produse și coc lucruri delicioase pentru ceai: cele mai delicate prăjituri

Înmuiați partea de sus a bilelor finite în ciocolată topită, apoi imediat în fulgi de cocos.

Iau cele mai simple produse și coc lucruri delicioase pentru ceai: cele mai delicate prăjituri

Se ține la frigider până se întărește ciocolata.

 

Poftă bună!

 

Iau cele mai simple produse și coc lucruri delicioase pentru ceai: cele mai delicate prăjituri

 

Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/beru-nayprostishi-produkty-ta-pechu-smakotu-do-chayu-naynizhnishi-tistechka/