Panificatie

Haideți să pregătim împreună acest delicios aperitiv din foietaj. Elicii sărate umplute cu brânză, usturoi si suncă!

 

 

Haideți să pregătim împreună acest delicios aperitiv din foietaj Elicii sărate umplute cu brânză si suncă!

Ingrediente:

  • 500 g aluat foietaj
  • 100 g unt moale
  • 20 g pătrunjel
  • 2 căței de usturoi
  • 150 g sunca
  • 150 g brânză Edam
  • 1 ou

 

Mod de preparare

1. Într-un blender, mixați untul, usturoiul și pătrunjelul.

Un aperitiv delicios din foietaj: preparați aceste stele de mare delicioase!

2. Întindeți acest amestec pe jumătate din foietaj și acoperiți-l cu cealaltă jumătate.

Un aperitiv delicios din foietaj: preparați aceste stele de mare delicioase!

3. Tăiați în aproximativ 12 pătrate de dimensiuni egale.

Un aperitiv delicios din foietaj: preparați aceste stele de mare delicioase!

4. Tăiați fiecare pătrat în acest fel.

Un aperitiv delicios din foietaj: preparați aceste stele de mare delicioase!

5. Acum pur și simplu îndoiți colțurile spre mijloc. Ar trebui să obținem o formă ca această stea.

Un aperitiv delicios din foietaj: preparați aceste stele de mare delicioase!

6. Adăugați câteva bucăți de sunca și brânză în partea de sus a stelei. În final, ungeți cu ou.

Un aperitiv delicios din foietaj: preparați aceste stele de mare delicioase!

7. Coaceți la 180 de grade timp de aproximativ 20 de minute.

 

Poftă bună!

 

 Sursă