Ingrediente:
- 150 g smântână pudră
- 1,5 căni de lapte
- 24 de biscuiți
- 100 g de ciocolată, opțional, pentru a aroma straccatella
Metodă de preparare:
Bateți smântâna uscată cu laptele rece până se îngroașă.
Adăugați bucățile de ciocolată sau ciocolata tocată mărunt și amestecați.
Aranjați 12 biscuiți într-o tavă de 19×28 cm.
Întindeți crema deasupra și așezați un nou rând de fursecuri deasupra.
Se lasă timp de 3 ore la congelator.
Fata și-a făcut un selfie în cascadă și a filmat accidental…
Scoateți forma și tăiați cu grijă prăjitura în bucăți, ghidându-vă după biscuiți. Lucrați cu un cuțit ascuțit.
Asta este! Poți felia și savura o bucată cu o ceașcă de cafea fierbinte!
Pofta buna!