Placinte si Rulade Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Gustare rapidă pentru sărbători. Ruladă delicioasă de salam cu umplutură si brânză

 

 

Gustare rapidă pentru sărbători. Ruladă delicioasă de salam cu umplutură si brânză

 

Ingrediente:

salam – 200 g;
merișoare uscate – o mână;
cremă de brânză – 250 g;
mărar – o grămadă

Mod de preparare:

Tocați mărarul și merișoarele uscate cu un cuțit, tăiați cârnatul în felii subțiri.

Întindeți un strat dreptunghiular de brânză cu grosimea de aproximativ 3 mm pe folia alimentară.

Așezați rânduri de felii de salam peste stratul de brânză.

Acoperiți stratul de cârnați cu folie alimentară și întoarceți stratul cu o mișcare bruscă.

Îndepărtați folia de pe partea cu brânză, presărați suprafața cu merișoare și mărar. Încercați să distribuiți ingredientele uniform.

 

Rulați stratul într-un sul, cu salamul în sus, îndepărtând cu grijă folia.

După ce ruloul este înfășurat, înfășoară-l în folie alimentară și fixează capetele.

Lăsați rulada la frigider timp de cel puțin 12 ore.

După timpul alocat în frigider, puteți scoate cârnatul și îl puteți tăia în porții.

Un aperitiv complex, puțin complicat, dar unic este gata.

 

Pofta buna!

 

Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/shvydka-zakuska-na-yalynku-rulet-iz-salyami-z-nachynkoyu/