
Fursecurile cu brânză sunt un tip de desert foarte popular. Cert este că astfel de fursecuri ies întotdeauna parfumate, moi și fragede.
Pentru a face bețișoare cu brânză, nu aveți nevoie de cunoștințe sau abilități speciale.
Fiecare gospodină va putea face bețișoare delicioase cu brânză acasă.
Este important să alegeți brânza potrivită pentru desert. Ar trebui să folosiți o brânză care nu este nici prea umedă, nici prea uscată.
Conținutul de grăsime ar trebui să fie între 5% și 9%.
Untul este o componentă importantă a aluatului. Prin urmare, nu ar trebui să îl înlocuiți cu margarină. Altfel, aluatul nu va ieși moale.
Când frământați aluatul, acordați atenție consistenței sale. Pentru aluatul cu brânză, aveți nevoie de un aluat elastic și moale, care să nu se lipească de mâini.
Ingrediente:
Brânză – 400 g;
Unt – 160 g;
Zahăr – 100 g;
Făină – 400 g;
Zahăr vanilat;
Bicarbonat de sodiu – 1 linguriță;
Sare – ½ linguriță;
Așchii de cocos.
Mod de preparare:
Turnați sarea, vanilia și zahărul clasic în brânză, amestecați. Adăugați untul moale în brânză, apăsați-l cu un pistil.
Untul și brânza trebuie măcinate până se omogenizează. Turnați jumătate din făină în aluat, adăugați bicarbonat de sodiu și frământați aluatul elastic.
În loc de bicarbonat de sodiu, puteți folosi 10 g de praf de copt.
Turnați făina rămasă în brânză și frământați un aluat omogen și nelipicios. Împărțiți aluatul în bile de 30 de grame, rulați fiecare bilă într-un strat dreptunghiular cu mâinile.

Presărați straturile de aluat cu fulgi de cocos și rulați-le în tuburi. Ciupiți ușor marginile tuburilor.

Așezați chiflele pe o tavă de copt, cu partea cu îmbinarea în jos, presărați-le cu zahăr și coaceți-le la 180 de grade timp de 20-25 de minute.

Rezultatul este un tub de brânză parfumat și fraged, cu umplutură de cocos. Puteți face mai puține tuburi, apoi puteți împărți ingredientele în jumătate.

Poftă bună!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/hora-nizhnosti-do-chayu-retsept-syrnyh-trubochok-yaki-hotuyutsya-nashvydkuruch/












