Panificatie

Fursecuri uimitoare cu fundițe de vanilie, drăguțe și elegante pentru cei dragi, decorate cu nucă de cocos

 

 

Fursecuri uimitoare cu fundițe de vanilie, drăguțe și elegante pentru cei dragi, decorate cu nucă de cocos

 

Ingrediente:

Ou – 1 bucată
Zahăr – 80 de grame
Zahăr vanilat – 1 linguriță
Amidon de porumb – 50 de grame
Ulei de floarea soarelui – 100 ml
Făină – 200 de grame
Praf de copt -1 linguriță
Lapte condensat
Fulgi de cocos

 

Mod de preparare:

Bateți ouăle cu zahărul clasic și cel vanilat până se combină spumă. Adăugați amidonul de porumb și apoi uleiul.

Amestecați ingredientele până se omogenizează și adăugați făina și praful de copt.

Pentru a obține un aluat omogen, fără cocoloașe, cerneți făina și praful de copt înainte de utilizare și adăugați-le de două ori.

Fursecuri uimitoare cu vanilie și fundă

Frământați aluatul și împărțiți-l în patru părți egale.

Rulați fiecare bucată într-un sul subțire și împărțiți-l în 8 bucăți egale, apăsând ambele părți ale fiecărei bucăți cu o furculiță.

Aceasta va crea o formă decorativă care seamănă cu o fundă. Repetați procesul pentru aluatul rămas.

Fursecuri uimitoare cu vanilie și fundă

Așezați fundițele pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și coaceți-le în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 10-15 minute.

După coacere, așezați fundițele de vanilie cu lapte condensat în centru, apoi înmuiați-le în nucă de cocos rasă.

Fursecuri uimitoare cu vanilie și fundă

După ce fundițele s-au răcit, depozitați-le într-un recipient etanș, într-un loc întunecat și uscat.

Pofta buna!

 

Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/dyvovyzhne-pechyvo-vanilni-banty/