
Ingrediente:
Ouă – 2 bucăți
Zahăr – 70 de grame
Unt topit – 150 grame
Coajă de lămâie sau portocală
Sare – un vârf de cuțit
Făină – 350 de grame
Praf de copt – 7 grame
Nuci sau migdale – 50 de grame
Gălbenuș de ou – 1 bucată
Mod de preparare:
Turnați zahărul într-un recipient mare, adăugați coajă rasă fin de lămâie sau portocală și amestecați bine.

Turnați untul topit și amestecați bine.

Adăugați câte un ou pe rând și amestecați.

În mai multe tranșe, adăugați făina și praful de copt și amestecați, formând o cocă din amestec.

Întindeți și decupați cercuri folosind orice formă (sau un pahar mic).

Transferați cercurile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Ungeți cu gălbenuș de ou bătut și faceți linii cu o furculiță.
Decorați cu nuci tocate deasupra și dați la cuptorul preîncălzit la optzeci de grade timp de cincisprezece minute. Delicios!

Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/naysmachnishe-domashne-pechyvo-shvydko-ta-nedoroho/












