Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou Torturi

Fursecuri delicioase, frumoase și fragede care vă umple casa cu un parfum dulce și să vă încânta cu o aromă delicată la masa de sărbători

 

 

Fursecuri delicioase, frumoase și fragede care vă umple casa cu un parfum dulce și să vă încânta cu o aromă delicată la masa de sărbători

 

Ingrediente:

Ouă de găină – 2 bucăți
Zahăr vanilat sau vanilină – 8 grame
Zahăr – 120 de grame
Ulei de floarea soarelui – 100 mililitri
Făină de grâu – 300 de grame
Praf de copt – 6 grame
Sare – un vârf de cuțit

 

Mod de preparare:

Spargeți ouăle într-un bol, adăugați zahărul, zahărul vanilat sau vanilina și amestecați.

Toată dulceața rămasă merge în această prăjitură: fursecuri delicioase cu ceai

Se toarnă uleiul și se amestecă.

Toată dulceața rămasă merge în această prăjitură: fursecuri delicioase cu ceai

Adăugați toată făina, praful de copt și sarea deodată și amestecați bine.

Toată dulceața rămasă merge în această prăjitură: fursecuri delicioase cu ceai

Rupeți bucățele mici și formați cuburi.

Transferați cuburile pe o foaie de hârtie de copt și faceți mici adâncituri.

Coaceți într-un cuptor preîncălzit la o sută șaptezeci de grade – aproximativ cincisprezece până la douăzeci de minute.

Toată dulceața rămasă merge în această prăjitură: fursecuri delicioase cu ceai

Ungeți fursecurile cu gem (eu am folosit gem de piersici), tăvăliți-le prin fulgi de cocos și întindeți gemul deasupra.

Toată dulceața rămasă merge în această prăjitură: fursecuri delicioase cu ceai

 

Pofta buna!

 

Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/usi-zalyshky-varennya-ydut-na-tsyu-vypichku-smachne-pechyvo-do-chayu/