
Ingrediente:
Făină – 500 g;
Ouă – 2 bucăți;
Unt – 250 g;
Oțet de masă – 1 linguriță.
Sodă – 0,5 lingurițe;
Zahăr granulat – 150 g;
Un praf de sare.
Mod de preparare:
Tăiați untul înmuiat în bucăți. Combinați-l cu zahărul granulat și amestecați bine într-un bol.
Spargeți două ouă. Amestecați ingredientele.
Într-un recipient separat, amestecați bicarbonatul de sodiu și oțetul. Adăugați la alte produse.

Cerneți făina și adăugați-o treptat la masa principală.
Frământați aluatul. Acum acoperiți aluatul cu folie alimentară sau o pungă de plastic și puneți-l la congelator pentru 30 de minute.
Trimitem bucăți mici de aluat printr-o mașină de tocat carne. Le întindem la o anumită distanță una de cealaltă pe hârtie de copt.

Acesta este viitorul cookie-urilor.
Trimiteți la cuptor timp de douăzeci de minute la o temperatură de 180 de grade.
Fursecurile nu ar trebui să se rumenească prea tare. Sunt gata! Îl poți gusta!
Poftă bună!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/pechyvo-cherez-m-yasorubku-zhadala-retsept-teper-hotuyu-postiyno/












