
Dacă urmează să dai o petrecere acasă, pregătește aceste fursecuri cu gem și bezea. Arată minunat și au un gust deosebit. Rețeta este explicată pas cu pas în rândurile de mai jos. Încearc-o chiar acum și savurează un desert gustos.
Ingrediente:
- 
Aluat:
 - 100 g zahar pudra
 - 4 galbenusuri
 - 400 g faina
 - esenta de vanilie
 - 200 g unt
 - Bezea:
 - 4 albusuri
 - 200 g zahar
 - 1 plic zahar vanilat
 - Pentru umplere:
 - gem de caise
 
Mod de preparare:
1. Pune faina intr-un bol, adauga margarina sau untul la temperatura camerei, galbenusurile de ou, zaharul, zaharul vanilat, amestecam cu mainile si framantam aluatul.




2. Înfășurați aluatul în folie alimentară și lăsați-l la frigider pentru 2 ore.

3. Presărați făină pe o suprafață curată și întindeți aluatul răcit.

4. Tăiați forme de biscuiți folosind un tăietor de prăjituri.

5. Așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt, una lângă alta.

6. Coaceți-le în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute la 170 °C.
7. Puneți albușurile spumă într-un castron și bateți până se întăresc. Adăugați treptat zahăr pudră printr-o sită, acest lucru vă va oferi un amestec tare de albușuri bătute, bezea.


8. Pune amestecul intr-o punga de decor si decoreaza fursecurile.



9. Întindeți fundul prăjiturii cu dulceață și lipiți-l pe celălalt prăjitură și acest lucru le va uni.


10. Serviți-le cu dragoste și mult gust.

Poftă bună!














