Panificatie

Fursecuri delicate cu gem. N-am gătit niciodată atât de simplu și delicios: cea mai rapidă rețetă

 

 

Fursecuri delicate cu gem. N-am gătit niciodată atât de simplu și delicios: cea mai rapidă rețetă

 

Ingrediente:

  • Făină – 250 g;
  • Zahăr pudră – 2 linguri;
  • Praf de copt – 8 g;
  • Unt rece – 100 g;
  • Extract de vanilie;
  • Sare – un vârf de cuțit;
  • Iaurt – 125 g.

 umplutură:

  • Orice dulceață – 70 g;
  • Nuci – 40 g.

 

Mod de preparare:

Dați untul pe răzătoare grosieră în făină cu praf de copt, adăugați iaurt, sare, zahăr și extract de vanilie în amestec.

Frământați un aluat moale, elastic și nelipicios și formați rapid o chiflă.

Măcinați nucile și amestecați-le cu dulceața. Întindeți aluatul într-un strat de 5-7 mm grosime și împărțiți-l în dreptunghiuri mici.

Întindem umplutura pe fiecare dreptunghi de aluat și îl rulăm sub formă de sul.

Fursecuri delicați cu gem. N-am gătit niciodată atât de simplu și delicios: cea mai rapidă rețetă

Așezați fursecurile pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.

Fursecuri delicați cu gem. N-am gătit niciodată atât de simplu și delicios: cea mai rapidă rețetă

Coaceți fursecurile la 180 de grade timp de 12-15 minute.

Fursecuri delicați cu gem. N-am gătit niciodată atât de simplu și delicios: cea mai rapidă rețetă

Drept urmare, avem fursecuri delicioase aromate cu gem. Se prepară cât mai simplu și rapid posibil.

 

Pofta buna!

 

Sursă