
Ingrediente:
Făină de grâu – 400 g
Praf de copt – 5 g
Smântână – 150 g
Unt – 200 g
Ouă – 3 buc.
Brânză de vaci – 500 g
Amidon de porumb – 15 g
Zahăr – 100 g
Zahăr vanilat – 1 linguriță.
Zahăr pudră – 100 g
Mod de preparare:
Amestecați făina cu praful de copt, apoi adăugați smântâna, 2 ouă și untul înmuiat.
Frământați până obțineți un aluat moale.

Pentru umplutură, combinați brânza de vaci cu oul, zahărul obișnuit și zahărul vanilat și amidonul de porumb.
Mixați totul împreună folosind un blender de imersie până obțineți o compoziție omogenă.

Împărțiți aluatul în jumătate și întindeți fiecare parte subțire.
Folosind un pahar sau o formă de biscuiți, decupați cercuri.
Așezați câte o lingură de umplutură în centrul fiecărui cerc.

Uniți marginile opuse pentru a forma fursecuri.
Așezați bucățile pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și coaceți-le într-un cuptor preîncălzit la 175 de grade timp de 20-25 de minute.
Presărați fursecurile finite cu zahăr pudră.

Nici măcar nu trebuie să le mestec, fursecurile cu brânză se topesc pur și simplu în gură.
Am pus cireșe în a doua tranșă.
Ușoara acrișoare se potrivește, de asemenea, bine în paleta gustativă generală.
Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/pisochne-pechyvo-z-syrom-syrni-metelyky/













