Remedii naturiste

Exercitii care vindeca rapid si care previn bolile

 

 

 

 

Tratamentul cu ventuze este o practica veche si extraordinar de raspandita in lume. Istoria acestei terapii, si faptul ca este inca practicata in lumea moderna, ne demonstreaza ca beneficiile ventuzelor sunt adevarate si extrem de folositoare pentru organism. Pe langa faptul ca energizeaza corpul si tonifiaza muschii, tratamentul cu ventuze este potrivit si pentru raceala. Medicamentele obisnuite s-ar putea sa nu isi faca efectul atunci cand esti racit. Ce poti face? Poti incerca sa te tratezi cu ventuze! De ce este aceasta practica potrivita pentru raceala?

Tratamentul cu ventuze este aplicat pe piele direct, in zona spatelui. Ele vor face  un vid de aer, si vor fi lasate pe piele aproximativ 15 minute. Ele extrag aerul, lasand mici vanatai rotunde pe piele. Aceste urme nu trebuie sa te sperie, deoarece nu sunt dureroase si sunt rezultatul unor efecte benefice asupra organismului. Cu ajutorul ventuzelor se intensifica circulatia sanguina, care ajuta la drenarea si decongestionarea rapida a organismului.

Un terapeut va stii cum sa aplice ventuzele si ce sa faca pentru a ajuta la tratarea racelii tale si pentru a contribui la imbunatatirea starii de sanatate generala.

Raceala nu este singura patologie tratata de catre ventuze. Sunt o multime de boli care pot fi tratate cu ajutorul acestei terapii, iar un specialist va stii ca urmele lasate de ventuze vor indica afectiunea care cere tratament. Insa in cat timp isi fac ventuzele resimtit efectul? Desi doar un specialist are raspunsul concret la aceasta intrebare, deobicei este nevoie de doar cateva sedinte pentru ca starea ta generala sa se imbunatateasca. Acest lucru depinde deobicei de afectiunea de care suferi, insa ventuzele au in general efecte aproape imediate.

Au ventuzele contraindicatii? Tratamentul pentru ventuze are cateva contraindicatii, insa nu foarte mari. Este recomandat ca femeile insarcinate sa evite tratamentul cu ventuze, deoarece ii poate face rau fatului. De asemenea, persoanele care sufera de afectiuni ale pielii cum ar fi dermatite trebuie sa evite acest tip de terapie. Alte contraindicatii se adreseaza persoanelor cu probleme cardiace sau boli de sange.

Incearca aceasta metoda alternativa de tratament pentru raceala care te incearca si vei vedea cum te poti vindeca pe cale naturala, fara sa apelezi la medicamente sau injectii.

 

 

Imagini pentru TERAPIA CU VENTUZE

 

Sursa: Produse pentru masaj