
Ingrediente:
bază
Ouă de găină – 2 bucăți
Sare – un vârf de cuțit
Zahăr vanilat – 8 grame
Zahăr granulat – 150 de grame
Ulei de floarea soarelui – 100 mililitri
Lapte – 160 mililitri
Făină – 250 de grame
Praf de copt – 14 grame
Cacao – 20 de grame
cremă
Lapte – 100 mililitri
Zahăr pudră – 80 de grame
Lapte praf – 80 de grame
Cacao – 80 de grame
Cafea instant – 1 linguriță
Smântână – 100 mililitri
Mod de preparare:
Spargeți ouăle într-o cană, adăugați zahărul granulat, sarea, zahărul vanilat și amestecați bine cu un tel.

Turnați uleiul și amestecați din nou. Adăugați laptele și amestecați.

Turnați făina și praful de copt printr-o sită în părți, amestecați.
Toarnă jumătate din aluat într-o cană curată. Adaugă cacaoa și amestecă.

Toarnă aluatul în jumătate din formele de brioșe.
Apoi puțin aluat de ciocolată, apoi din nou aluat alb și așa mai departe până se termină aluatul.
Coace timp de 30 de minute la 180 de grade.

Întoarceți aluatul finit cu susul în jos.

Turnați laptele într-o cană, adăugați laptele praf, cacaoa, zahărul pudră și cafeaua instant.
Turnați smântâna și bateți totul cu un mixer.

Întindeți crema peste prăjituri. Spor la gătit!

Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/bilshe-tistechka-v-mahazyni-ne-kupuvatymu-nizhnyy-domashniy-desert-do-chayu/












