
Ingrediente:
- ouă – 4 bucăți
- amidon de cartofi – 15 g
- smântână – 40 g
- sare – după gust
- ulei de prăjit – 25 ml
umplutură:
- brânză topită – 3 bucăți (200 g)
- ardei gras – 150 g
- frunze de mărar – un vârf de cuțit
- usturoi – 2 căței
- maioneză – 100-120 g
Mod de preparare:
Într-un bol, bateți ouăle, adăugați amidonul, smântâna și un praf de sare. Amestecați totul cu un tel până obțineți o compoziție omogenă.

Încălziți o tigaie, adăugați aproximativ 1 linguriță de ulei, turnați aproximativ un polonic din amestecul de ouă și întindeți-l în tigaie.
Tehnologia este aceeași ca la clătite. Prăjiți aproximativ 1 minut pe fiecare parte la foc mic, până se rumenesc.
Tăiați ardeiul în cuburi mici. Dați brânza topită pe o răzătoare medie.
Tocați mărarul fin și combinați-l într-un bol cu ardeiul și brânza topită rasă.

Dați usturoiul printr-o presă și adăugați-l într-un bol. Condimentați totul cu maioneză, amestecați bine și umplutura este gata.
Împărțiți umplutura în porții în funcție de numărul de clătite.
Întindeți o porție din umplutură pe clătită.
Distribuiți uniform și tăiați clătita în 6 triunghiuri.

Rulați triunghiurile în formă de covrigi și așezați-i pe o farfurie.
Puteți servi. Delicios!
Pofta buna!













