
Ingrediente:
- Dovlecei – 1 buc.;
 - Brânză tare – 100 g; cascaval
 - Ouă – 2 buc.;
 - Sare – 1/3 linguriță;
 - Făină – 2 linguri;
 - Praf de copt – ½ linguriță.
 
Mod de preparare:
Dați dovleceii pe răzătoarea mare, stoarceți lichidul din amestec.
Dați brânza pe răzătoare în același mod și amestecați-o cu amestecul de dovlecei.
Spargeți ouăle în amestec, adăugați sarea, făina și praful de copt.
Amestecați ingredientele pentru aluatul de dovlecei, întindeți porții mici pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
Împărțiți fiecare porție în turte mici și uniforme.

Coaceți turtele la 200 de grade timp de 20 de minute.

Aceste turte se desprind bine de pe hârtia de copt, sunt elastice și delicioase. Pot fi servite la micul dejun sau ca adaos la prânz și cină.
Pofta buna!












