Tartă PERFECTĂ fara coacere! Cu biscuiți, cremă de iaurt și gem de coacăze este perfectă pentru sezonul estival
Ingrediente:
250 g
Biscuiți
90 g
Unt
800 g
Iaurt (la temperatura camerei)
4 lingurițe
Miere de albine
1 bucată
Coajă de lămâie
400 g
Gem de coacăză
3 g
Gelatină
Mod de preparare:
Mărunțiți biscuiți cu un blender și îi puneți într-un bol. Topiți untul într-o cratiță mică și îl adăugați în bolul cu biscuiții mărunțiți, după care amestecați bine până se omogenizeaza totul. Transferați ½ din compoziție într-o tavă (cu diametrul de 20 x 20 cm) și nivelați bine.
Într-un bol amestecați iaurtul cu mierea și coaja de lămâie rasă. După ce ați obținut un amestec omogen, puneți ½ peste baza de biscuiți din tavă. Apoi următorul strat va fi din biscuiții rămași, acoperiți cu amestecul de iaurt rămas. În gemul de coacăze adăugați puțină gelatină. Apoi întindeți uniform amestecul din dulceață peste desert. Dați desertul la frigider pentru 2 ore.