
Ingrediente:
varză – 300 g;
făină – 50 g;
ou – 1 buc.;
piper negru măcinat – 1/2 linguriță;
smântână – 2 linguri;
sifon – ½ linguriță;
pătrunjel – 3 crenguțe;
sare – 1 linguriță;
carne tocată – 150 g;
ceapă – 75 g.
Mod de preparare:
Dă ceapa și varza pe răzătoare mari sau cu o răzătoare coreeană.
Toarnă apă peste amestecul de legume și lasă-le câteva minute.
Apoi scurge apa și adaugă carnea tocată, smântâna și oul în amestecul de varză și ceapă.
Tocați pătrunjelul mărunt, adăugați-l în amestecul de legume împreună cu sarea și piperul negru măcinat.
Adăugați făina și bicarbonatul de sodiu în amestec, amestecați ingredientele până la omogenizare.
Așezați șnițelele formate (12 bucăți) pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
Coaceți șnițelele în cuptor la 200 de grade timp de o jumătate de oră.

Recomandăm să ungeți chiftelele cu unt după coacere.

Aceasta este o modalitate excelentă de a găti fără pâine înmuiată în lapte și pesmet.

Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/usoho-150-hram-farshu-dlya-sokovytyh-kotlet/












