
Ingrediente:
- Ou – 1 bucată
- Sare – un vârf de cuțit
- Zahăr – 60 de grame
- Zahăr vanilat – 8 grame
- Ulei de floarea soarelui – 50 mililitri
- Lapte – 100 mililitri
- Făină – 170 de grame
- Praf de copt – 6 grame
- Măr – 1 bucatăPentru decorPentru decor
- Gem
- zahăr pudră
Mod de preparare:
Toarnă oul într-o farfurie mare, adaugă sarea, zahărul, zahărul vanilat și amestecă cu un tel.

Se toarnă laptele, uleiul și se amestecă.

Toarnă toată făina, praful de copt și amestecă.

Turnați aluatul în forme de 8-9 cm.

Curățați mărul de coajă și tăiați-l felii.
Tăiați feliile în jumătate.

Întindeți aluatul pe suprafață și dați-l la cuptorul preîncălzit la o sută optzeci de grade timp de douăzeci și cinci de minute.
Decorați cu zahăr pudră și gem.

Spor la gătit și o dispoziție excelentă!
Pofta buna !
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/za-kopiyky-ale-yak-smachno-i-krasyvo-aromatni-bulochky-do-chayu/












