Panificatie

Cele mai delicioase și rapide fursecuri. O rețetă simplă pentru fiecare zi

 

 

Cele mai delicioase și rapide fursecuri. O rețetă simplă pentru fiecare zi

 

Ingrediente:

  • ou – buc.;
  • zahăr – 3 linguri;
  • sare – un vârf de cuțit;
  • zahăr vanilat – linguriță;
  • chefir – 150 g;
  • ulei vegetal – 80 ml;
  • făină – 350 g;
  • gălbenuș – buc.;
  • zahăr brun – 100 g.

 

Mod de preparare:

Spargeți un ou într-un bol, adăugați zahărul, sarea și zahărul vanilat, amestecați bine, dizolvând boabele de nisip.

Turnați chefirul și uleiul vegetal în amestec și continuați să amestecați.

Cerneți făina în amestec și frământați cu mâinile până când aluatul devine moale și nu este lipicios.

Împărțiți aluatul în 12 părți egale și formați bile.

Cele mai delicioase și rapide fursecuri „Kolobok”. O rețetă simplă pentru fiecare zi
Ungem fiecare chiflă cu gălbenuș și înmuiem partea de sus prin zahăr brun. Așezați biluțele pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
Cele mai delicioase și rapide fursecuri „Kolobok”. O rețetă simplă pentru fiecare zi
Facem 5 mici tăieturi paralele în partea de sus a fiecărei bile. Coaceți fursecurile la 180 de grade până se rumenesc.
Cele mai delicioase și rapide fursecuri „Kolobok”. O rețetă simplă pentru fiecare zi
Rezultatul sunt niște chifle frumoase și delicioase, ușor de făcut.

 

Pofta buna!

 

Sursă