
Ingrediente:
Unt înmuiat – 125 grame
Ou de găină – 1 bucată
Zahăr pudră – 80 de grame
Coajă de lămâie
Suc de lămâie – 2 linguri
Făină de grâu – 300 de grame
Praf de copt – 12 grame
Ciocolată albă – 60 de grame
Mod de preparare:
Pune untul înmuiat într-o farfurie adâncă, sparge oul și adaugă zahărul pudră.

Adăugați coaja rasă de lămâie și sucul de lămâie. Treptat, adăugați făina de grâu, adăugați praful de copt și amestecați bine toate ingredientele cu mâinile. Adunați aluatul într-o bilă.

Rulați bile mici și așezați-le pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Introduceți-le într-un cuptor preîncălzit la o sută optzeci de grade timp de zece minute.

Apăsați ușor deasupra cu un pahar și coaceți încă șapte minute la o temperatură de o sută optzeci de grade.

Presărați deasupra ciocolată albă topită și presărați cu puțină coajă de lămâie.

Îți doresc o dispoziție minunată și o petrecere plăcută cu ceai!
Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/pryhotuvala-z-toho-scho-bulo-vdoma-naysmachnishe-pechyvo-do-chayu/











