Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Cel mai simplu tort de Sarbatori, FĂRĂ COACERE și fără a fierbe crema: se face mai rapid decât o cafea!

 

 

Cel mai simplu tort de Sarbatori, FĂRĂ COACERE și fără a fierbe crema: se face mai rapid decât o cafea!

 

Ingrediente:

  • 30 bucăți de biscuiți , piscoturi 
  • 200 de mililitri de lapte proaspăt

 cremă:

  • 300 de grame de mascarpone
  • 350 de grame de smântâna de patiserie
  • 1 linguriță extract de vanilie

Mai mult:

  • 120 de grame de zmeură
  •  zahăr pudră

 

Metodă de preparare:

Pregătiți crema turnând mascarpone și smântâna într-un bol.

Adăugați vanilia și bateți cu un mixer timp de 6-7 minute sau până obțineți o compoziție omogenă.

Aranjați biscuiții în 3 rânduri de câte 10 pe o folie alimentară, înmuindu-i mai întâi în lapte. Întindeți cea mai mare parte a cremei peste ei.

Aranjați zmeura în mijloc și acoperiți-o cu crema rămasă.

Apoi, folosind folia de aluminiu, lipiți cele două capete pentru a forma un triunghi.

Așezați desertul într-un vas de servire și dați-l la frigider.

Lăsați-l timp de 1 oră sau până se întărește.

Când este gata, îndepărtați folia, presărați cu zahăr pudră, tăiați și serviți.

 

Pofta buna!

 

 Sursă