
Ingrediente:
- 30 bucăți de biscuiți , piscoturi
- 200 de mililitri de lapte proaspăt
cremă:
- 300 de grame de mascarpone
- 350 de grame de smântâna de patiserie
- 1 linguriță extract de vanilie
Mai mult:
- 120 de grame de zmeură
- zahăr pudră
Metodă de preparare:
Pregătiți crema turnând mascarpone și smântâna într-un bol.
Adăugați vanilia și bateți cu un mixer timp de 6-7 minute sau până obțineți o compoziție omogenă.
Aranjați biscuiții în 3 rânduri de câte 10 pe o folie alimentară, înmuindu-i mai întâi în lapte. Întindeți cea mai mare parte a cremei peste ei.
Aranjați zmeura în mijloc și acoperiți-o cu crema rămasă.
Apoi, folosind folia de aluminiu, lipiți cele două capete pentru a forma un triunghi.
Așezați desertul într-un vas de servire și dați-l la frigider.
Lăsați-l timp de 1 oră sau până se întărește.
Când este gata, îndepărtați folia, presărați cu zahăr pudră, tăiați și serviți.
Pofta buna!












