Horoscop

Ce spune ora nașterii despre copilul tău

 

 

 

 

Copiii sunt toți o binecuvântare și o bucurie în viața părinților lor și fiecare mamă crede despre copilul ei că este cel mai frumos și cel mai deștept, indiferent de ziua sau de ora la care s-a născut.
Dincolo de ce cred părinții despre micuții lor, astrologii și numerologii susțin că ora la care s-au născut le poate influența într-o oarecare măsură destinul și își pune amprenta asupra trăsăturilor de caracter.

 

Copiii născuți dimineața

Micuții născuți dimineața vor fi politicoși și amabili. Sunt mereu pe punctul de a renunța la responsabilități pentru a pune accent pe hobby-urile lor.Sunt foarte sociabili și mereu înconjurați de mulți prieteni.

Orele 6-8 – Copiii născuți între aceste ore iubesc libertatea și au nevoie de spațiu și independență

Orele 8-10- Sunt persoane care chiar dacă nu strălucesc în prima parte a vieții lor, își vor atinge țelurile odată ajunse la maturitate.

Orele10-12- Vor fi oameni de carieră, pot ajunge chiar celebri.

Copiii născuți după prânz

Copiii născuți după prânz sunt deosebit de inteligenți, o inteligență instinctuală. Sunt de asemenea foarte curioși și au un simț al orientării bine dezvoltat.

Orele 12-14-Sunt persoane despre care se spune că se nasc învățate și vor deține funcții de conducere.

Orele 14-16-Sunt cele mai norocoase. Printre ele se găsesc câștigătorii celor mai mari premii, au șanse mari să câștige la loto.

Orele 16-18- Se gândesc și își doresc foarte mult o căsnicie și o familie. Sunt genul de persoane pe umărul cărora poți plânge la nevoie.

Orele 18-20- Sunt persoane foarte harnice și au un IQ ridicat.

Orele 20-22- Scopul lor în viață este de a-i face pe alții fericiți și la maturitate își doresc foarte mult copii cărora să le ofere dragostea.

Copiii născuți noaptea

Micuții născuți seara sunt oameni cinstiți, bineintenționați de cele mai multe ori. Sunt persoane cărora le place să ajute pe alții, dar au pretenția să fei ajutați la rândul lor. Mai mult, sunt perseverenți și duc întotdeauna la bun sfârșit ceea ce încep.

Orele 22-00- Sunt familiști convinși, iar la maturitate își vor susține mereu partenerul de viață, punând în prim plan succesul acestuia.

Orele 00-02- Sunt comercianți înnăscuți, pot să vândă orice oricui. Încă de mici au darul de a convinge pe toată lumea de ceea ce vor ei.

Orele 02-04-Sunt persoane încrezătoare în forțele proprii, care vor ști cum să-și asigure un trai îndestulat la maturitate

Orele 04-06-Le place frumosul și vor pune accent pe aspectul fizic încă de mici. Vor fi cei care vor lansa trenduri.

 

 

Imagini pentru bebelusi frumosi

Sursa: Poate nu stiai