Sfaturi utile

Ce să ai în portofel, ca să ai mereu noroc si spor la bani

 

 

Ce să ai în portofel, ca să ai mereu spor la bani

 

Te-ai întrebat vreodată de ce unele persoane au mare grijă să aibă ordine în portofel? Pentru că în acest fel vor atrage asupra lor bogăția și sporul banilor.

Iată ce trebuie să faci și tu.

Folosește un portofel cu forme regulate și dreptunghiulare

Dacă vrei să ai parte de bani și nu de pagubă, nu mai ține în portofelul tău toate chitanțele și cardurile expirate, că nu vor face altceva decât să te încarce cu un tip de energie de care nu ai nevoie și vor opri banii să vină.

Aruncă tot ce nu-ți trebuie. De asemenea, trebuie să ai grijă să sortezi pe categorii bancnotele, iar acestea se vor înmulți.

În plus, ca să-ți meargă bine, trebuie să așezi bancnotele cu partea superioară în sus. Pentru ca sporul banilor să nu plece niciodată de la tine.

Totodată, e indicat să folosești un portofel cu forme regulate și dreptunghiulare, în care să îți încapă orice ai nevoie. Și, așa cum fac și japonezii, schimbă-ți portofelul în fiecare an.

Monedele sunt unul dintre cele mai bune elemente pentru a atrage banii și abundența, așa că îți recomandăm să porți în portofel trei monede Feng Shui legate cu un fir roșu pentru a primi toată energia pozitivă.

Scorțișoara este unul dintre talismanele preferate pentru a atrage banii, deoarece se crede că promovează cu ușurință energia economică. Purtați în portofel unul sau două bețișoare de scorțișoară și veți vedea cum se înmulțesc banii.

Conform practicii Feng Shui, peștii aurii sunt unul dintre cei mai puternici activatori de energie, așa că un breloc sau un simbol al acestui amuletă va fi cel mai bun pentru a vă înmulți banii din portofel.

Poartă aceste obiecte simple în geantă și vei vedea cum atragi cu ușurință banii, deoarece energia Feng Shui se va activa în favoarea ta.

Ce culoare de portofel atrage banii în viața ta. Sfaturi de la un expert în Feng Shui - WOWBiz

Sursa