
Ingrediente:
Ouă de găină – 2 bucăți
Ulei de floarea soarelui – 125 mililitri
Lapte – 250 mililitri
Zahăr granulat – 200 de grame
Făină de grâu – 370 de grame
Pudră de cacao – 30 de grame
Sare – 1 lingură
Praf de copt – 1 lingură
Bucăți de ciocolată albă – 100 de grame
Mod de preparare:
Bateți ouăle până se formează spumă albă.
Adăugați uleiul, laptele și amestecați din nou cu un tel.
Se toarnă zahărul granulat și se bate cu un tel.
Cerneți făina, pudra de cacao, sarea și praful de copt. Amestecați totul cu un tel.

Se toarnă ciocolata albă tocată și se amestecă.

Umpleți formele de brioșe 3/4 cu aluat și coaceți-le timp de 25-30 de minute la 180 de grade.

Bucură-te de petrecerea cu ceai și să ai sărbători minunate!
Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/povitryani-keksy-zi-shmatochkamy-biloho-shokoladu-tak-smachno-nachebto-z-restoranu/












