Ingrediente:
2 ouă
Un vârf de cuțit de sare
Zahăr 100 g
Unt 70 g
Brânză 220g
Făină 180 g + 1 linguriță praf de copt (8 g)
Orice fructe de pădure și fructe după dorință
Mod de preparare:
Spargeți ouăle într-un bol adânc, adăugați sare și bateți-le cu un mixer.
Adăugați zahărul și continuați să bateți. Zahărul ar trebui să se dizolve complet.
Adăugați unt moale. Adăugați brânză (eu am 5% grăsime). Amestecă bine cu o spatulă, nu mai ai nevoie de mixer.
Tot ce rămâne este să cernem făina cu praful de copt, să amestecăm și aluatul este gata.
Aluatul iese gros.
Iau forme de hârtie pentru brioșe și le introduc în forme de silicon. Dacă formele sunt din metal, pur și simplu ungeți-le cu ulei.
Am întins aluatul în forme cam 2/3 umplute, aluatul va crește în timpul coacerii.
Rezultă 12 bucăți. Adăugați deasupra orice fructe de pădure sau fructe, dacă doriți.
Coaceți la 170 de grade timp de 25-30 de minute. Orientează-te lângă cuptor.
Verificați disponibilitatea cu un băț de lemn.
Dacă doriți, puteți presăra cu zahăr pudră.
Pofta buna!
Sursa: https://zhyttia.com.ua/vypichka-z-syrom-do-chayu-retsept-duzhe-prostyy-i-ne-zayme-bahato-chasu-a-rezultat-vas-zavzhdy-potishyt/