Creme si Budinci

Briose delicate fără făină. Le gătesc la cuptor – ies delicioase ca un desert de restaurant

 

 

Briose delicate fără făină. Le gătesc la cuptor – ies delicioase ca un desert de restaurant

 

În loc de făina obișnuită, se folosește un minim de ingrediente suplimentare – toată atenția este concentrată pe calitatea brânzei, consistența și gustul acesteia.
O interpretare modernă a desertului preferat de toată lumea, potrivite pentru persoanele cu intoleranță la gluten.

Ingrediente:

Brânză de vaci – 500 g;
Ouă – 4 buc.;
Zahăr – 100 g;
Extract de vanilie – 2 lingurițe;
Amidon de porumb – 20 g;
Sare – ¼ linguriță;
Coajă rasă – 1 lămâie;
Fructe de pădure.

Mod de preparare:

Într-un bol cu ​​brânză de vaci, spargeți ouăle, turnați zahărul, extractul de vanilie și amidonul de porumb.

Adăugați sarea, coaja de lămâie și bateți totul bine cu un blender de imersie până obțineți o compoziție omogenă.

Cheesecake-uri delicate fără făină. Le gătesc la cuptor – ies ca un desert de restaurant

Ungeți formele de brioșe cu unt, presărați cu amidon și turnați aluatul în ele.

Cheesecake-uri delicate fără făină. Le gătesc la cuptor – ies ca un desert de restaurant

Așezați fructele de pădure deasupra aluatului.

Cheesecake-uri delicate fără făină. Le gătesc la cuptor – ies ca un desert de restaurant

Coaceți briosele la 180 de grade timp de 20-25 de minute.

Cheesecake-uri la cuptor

Această delicatesă simplă, făcută în casă, este ușor de preparat și perfectă atât pentru o dimineață într-un weekend, cât și pentru o petrecere intimă.

După coacere, prăjiturelele pot fi presărate cu zahăr pudră.

Pofta buna!

 

Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/nizhni-syrnyky-bez-boroshna-hotuyu-v-duhovtsi-vyhodyat-yak-desert-iz-restoranu/