
În loc de făina obișnuită, se folosește un minim de ingrediente suplimentare – toată atenția este concentrată pe calitatea brânzei, consistența și gustul acesteia.
O interpretare modernă a desertului preferat de toată lumea, potrivite pentru persoanele cu intoleranță la gluten.
Ingrediente:
Brânză de vaci – 500 g;
Ouă – 4 buc.;
Zahăr – 100 g;
Extract de vanilie – 2 lingurițe;
Amidon de porumb – 20 g;
Sare – ¼ linguriță;
Coajă rasă – 1 lămâie;
Fructe de pădure.
Mod de preparare:
Într-un bol cu brânză de vaci, spargeți ouăle, turnați zahărul, extractul de vanilie și amidonul de porumb.
Adăugați sarea, coaja de lămâie și bateți totul bine cu un blender de imersie până obțineți o compoziție omogenă.

Ungeți formele de brioșe cu unt, presărați cu amidon și turnați aluatul în ele.

Așezați fructele de pădure deasupra aluatului.

Coaceți briosele la 180 de grade timp de 20-25 de minute.

Această delicatesă simplă, făcută în casă, este ușor de preparat și perfectă atât pentru o dimineață într-un weekend, cât și pentru o petrecere intimă.
După coacere, prăjiturelele pot fi presărate cu zahăr pudră.
Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/nizhni-syrnyky-bez-boroshna-hotuyu-v-duhovtsi-vyhodyat-yak-desert-iz-restoranu/













