Are gust de rai. O prajitura simpla fara coacere cu 3 ingrediente. Un desert ieftin pentru întreaga familie
Ingrediente:
600 g de iaurt natural grecesc
2 jeleuri de lamaie
2 jeleuri de căpșuni
1 pachet de biscuiti cu unt
1000 ml apă fierbinte
zahăr pudră
Mod de preparare:
Tapetați o tavă de copt de 20×20 cm cu hârtie de copt. Puneți un strat de biscuiți pe fund.
Se dizolva 2 jeleuri de capsuni in 500 ml apa fierbinte. Se da deoparte la racit.
Adăugați 300 ml de iaurt natural la jeleul rece, dar încă lichid, amestecați bine și apoi lăsați la frigider pentru 5-10 minute pentru a lăsa să se întărească.
Se toarnă jeleul de îngroșare pe biscuiți și se pune amestecul la frigider până se întărește complet.
Intre timp pregatim jeleul de lamaie. Procedăm cu el la fel ca și în cazul jeleului de căpșuni.
Când începe să se întărească, transferați-l în jeleul de căpșuni fixat. Puneți biscuiți deasupra.
Pune tortul la frigider până se întărește complet.
Se presara cu zahar pudra inainte de servire.
Acest desert simplu este alegerea perfectă pentru un dulce fără pretenții.