Retete de Mancaruri

Ardei umpluți dar într-un mod complet diferit, cu un ingredient la care nu te-ai gândi niciodată să-l adaugi. Ardeii au ieșit foarte gustoși și zemoși, sunt unici și delicioși. Prânzul ideal în familie

 

 

Ardei umpluți dar într-un mod complet diferit, cu un ingredient la care nu te-ai gândi niciodată să-l adaugi. Ardeii au ieșit foarte gustoși și zemoși, sunt unici și delicioși. Prânzul ideal în familie

 

Ardeii au ieșit foarte gustoși și zemoși, iar odată ce îi veți încerca, îi veți face des pentru că sunt unici și delicioși. Prânzul ideal în familie.

De obicei, pregătim ardei umpluți cu carne tocată și sos de roșii sau o opțiune similară, iar în varianta slabă sunt umpluți cu cartofi sau orez.

Totuși, iată o rețetă nouă de ardei umpluți care merită cu adevărat încercată:

 

Ingrediente:

  • 3-4 linguri de ulei, o ceapă mică (sau 2-3 cepe verzi)
  • jumătate de linguriță de sare (sau după gust)
  • 2 bucăți mari de piept de pui
  • piper negru, măcinat
  • 1/2 linguriță de sare
  • ardei iute
  • curry
  • vegeta (condiment uscat)
  • ardei roşu
  • o roșie (tăiată în cuburi mici)
  • 200 g orez alb fiert
  • un plic de supă cremă de ciuperci
  • 10 ardei umpluți de mărime medie
  • 500 ml smântână neutră
  • 100 de grame. brânză galbenă rasă pentru presărat deasupra
  • un morcov mare sau doi mai mici (răzuiți)

 

Metodă de preparare:

Tocați mărunt ceapa, dați morcovul pe răzătoare, tăiați carnea cubulețe, spălați și condimentați pieptul de pui și dați brânza pe răzătoare. După ce ați făcut toate acestea, puteți începe procesul de preparare a felului de mâncare.

Căliți ceapa tocată mărunt în puțin ulei încins. Fierbeți la foc mic aproximativ două minute, până se înmoaie și se glazurează, apoi adăugați carnea albă de pui, tăiată în cuburi mai mici. Condimentați cu mirodenii după gust.

Fierbeți carnea amestecând constant, apoi adăugați morcovul ras, o roșie tocată mărunt și amestecați din nou bine pentru a omogeniza ingredientele.

Aproximativ 5 minute sunt suficiente pentru a prăji carnea pe toate părțile.

Apoi adăugați două sute de grame de orez, fiert în prealabil (nu prea mult) și scurs.

Amestecă din nou bine și omogenizează ingredientele. În cele din urmă, vine ingredientul secret și anume pudra de supă cremă de ciuperci (dintr-un pliculeț). Turnați întregul conținut al pachetului în carnea fiartă.

Amestecați bine și stingeți focul. Între timp, pregătiți ardeii: spălați-i și îndepărtați codițele și semințele. Scoateți cu grijă amestecul cu o lingură și umpleți ardeii (două-trei linguri pentru fiecare ardei).

Amestecați bine și stingeți focul. Între timp, pregătiți ardeii: spălați-i și îndepărtați codițele și semințele. Scoateți cu grijă amestecul cu o lingură și umpleți ardeii (două-trei linguri pentru fiecare ardei).

Ardeii copți sunt foarte gustoși și suculenți. Se servește cu puțin din sosul care se va forma în tigaie.

Savurează această delicatesă!

Pofta buna!

 

 Sursă