Aperitive si Gustari

Aperitiv cu dovlecei delicios. O adevărată bombă! Dispare primul de pe masă! Poate fi preparat atât în ​​timpul săptămânii, cât și de sărbători!

 

 

Aperitiv cu dovlecei delicios. O adevărată bombă! Dispare primul de pe masă! Poate fi preparat atât în ​​timpul săptămânii, cât și de sărbători!

 

Cum se prepară o aperitivă în stil cazacesc cu dovlecei. Această aperitivă este prima care dispare de pe masă, este foarte gustoasă, aromată și puțin picantă!

Poate fi preparată atât în ​​timpul săptămânii, cât și de sărbătoare!

 

Ingrediente:

  • Tăiați o ceapă (200 g) în sferturi subțiri.
  • Tăiați 1 morcov (100 g) în bucăți mici.
  • Tăiați 1 dovlecel (370 g) în cuburi mici.
  • condimente,
  • usturoi,
  • brânză topită

Mod de preparare:

Turnați aproximativ 30 ml de ulei într-o tigaie uscată.

Puneți ceapa tocată în tigaie și prăjiți-o, amestecând constant, timp de aproximativ 3-4 minute la foc mediu. Adăugați 1 linguriță de zahăr.

Puneți morcovii tocați în tigaie, prăjiți-i timp de aproximativ 5 minute, până se înmoaie.

Puneți dovleceii tocați în tigaie, amestecați legumele.

Adăugați la legumele prăjite: 1 linguriță de sare, 0,5 lingurițe de piper negru măcinat, 0,5 lingurițe de boia de ardei – combinați toate ingredientele și prăjiți la foc mic, acoperit, timp de aproximativ 10-12 minute.

Între timp, uscați pâinea feliată în cuptor timp de aproximativ 10-12 minute.
Transferați legumele prăjite și ușor răcite într-un blender, adăugați 5 căței de usturoi, 1 brânză topită (75 g) – mixați într-un blender până obțineți o pastă fină.

 

Ungeți pâinea uscată cu o cremă delicioasă de dovlecei. Este foarte gustoasă!

 

Poftă bună!

 

 Sursă