Sfaturi utile

Află cum îți poți parfuma casa în mod natural din ingrediente aflate la îndemâna oricui

 

 

 

 

Fiecare își dorește să mențină în casă un miros plăcut, iar pentru asta recurge aproape întotdeauna la gama de produse aflate pe piață. Deși majoritatea persoanelor sunt la curent cu faptul că acestea sunt extrem de toxice, unele din ele chiar cancerigene, nu pot renunța la aceste produse din lipsa unei alternative.

Ar fi ideal să existe ocazia de a înlocui parfumurile toxice cu parfumuri naturale, care, pe lângă faptul că nu ne pun viața în pericol au un miros extrem de plăcut.

Iată câteva rețete și secrete care vor oferi locuinței dvs un miros extrem de frumos:

  1. Difuzor de uleiuri parfumate. Ai nevoie de un pahar cu piciorul înalt umplut cu ulei de masaj pentru bebeluși peste care poți adăuga ulei parfumat. Plasează în pahar bețișoare de bambus care vor împrăștia mirosul în cameră.
  2. Ulei esențial. Ai nevoie de un vas cu pulverizator pe care trebuie să-l umpli cu apă, apoi să adaugi  lingură mică de ulei esențial cu aroma preferată de dvs. Pulverizează de două ori pe zi pentru a te bucura din plin de aroma încântătoare oferită de acesta pe tot parcursul zilei.
  3. Conuri de brad cu uleiuri esențiale. Ai nevoie de câteva conuri de brad pe care trebuie să le speli, iar după ce s-au uscat să pulverizați câteva picături de ulei esențial deasupra. Adaugă ulei o dată pe zi pentru a păstra un miros plăcut în cameră.
  4. Scorțișoară și portocală. Tot ceea ce trebuie să faci este să pui la fiert un ibric, iar după ce acesta a început să fiarbă, adaugă câteva lingurițe de scorțișoară și portocală. După ce a mai dat odată în clocot oprește aragazul și vei simți imediat cum întreaga ta casă a fost cuprinsă de un miros foarte plăcut.
  5. Cană cu miros natural. Tot ce trebuie să faci este să umpli o cană cu apă, peste care să adaugi câteva felii de portocale, un bețișor de scorțișoară, nucșoară și ulei esențial de scorțișoară. Încălzește apa în cuptorul cu microunde și păstrează cana în cameră pentru a răspândi mirosul în cameră. Reîncălzește cana de fiecare dată când vrei să parfumezi încăperea.

Alege metoda preferată și oferă locuinței tale un miros plăcut pentru un timp îndelungat! Bucură-te de metodele naturale și nu-ți pune în pericol sănătatea!

 

Sursa: secretelesanatatii.info