
Ingrediente:
7 cartofi mari,
sare și piper negru,
usturoi uscat și
mărar uscat,
ulei,
200 g de șuncă cu un strat bogat de carne,
orice brânză tare. cascaval
Mod de preparare:
Fierbeți cartofii în prealabil – după ce au fiert, țineți-i în apă doar 15 minute.
Acest lucru va face tuberculii mai gustoși și mai sfărâmicioși în interior.
Acum transferați cartofii într-o tavă de copt.
Faceți o incizie în centru și ungeți-i cu ulei de floarea soarelui.

Adăugați sare, piper, usturoi uscat și mărar. Puneți șunca și brânza în centrul cartofului.

Coaceți timp de 35 de minute într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade.
Umplutura din cartofi poate fi diferită. De exemplu, încercați să adăugați carne tocată și ciuperci.
Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/teper-kartoplyu-hotuyu-tilky-tak-smachna-vecherya-iz-prostyh-produktiv/












