
Ingrediente:
Brânză de vaci – 800 g;
Zahăr – 180 g;
Ouă – 4 buc.;
Coajă de lămâie;
Zahăr vanilat – 2 lingurițe;
Smântână – 80 g;
Unt – 120 g;
Amidon – 20 g;
Stafide – 100 g;
Ciocolată – 100 g.
Mod de preparare:
Turnați coaja de lămâie, zahărul și zahărul vanilat în brânză.
Spargeți ouăle în brânză, adăugați smântâna și 80 de grame de unt topit.
Măcinați toate ingredientele până se omogenizează folosind un blender de imersie.
Turnați amidonul și stafidele spălate și uscate în masa de brânză, amestecați ingredientele.
Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
Este important ca tava să aibă margini mari, acestea ar trebui să fie, de asemenea, tapetate cu hârtie de copt.
Turnați amestecul de brânză în tavă, întinzându-l uniform pe suprafață.

Coaceți cheesecake-ul la 170 de grade timp de 1 oră sau 1 oră și 20 de minute.
Nu deschideți cuptorul până când cheesecake-ul nu este gata.

Lăsați cheesecake-ul să se răcească timp de 3-4 ore, apoi scoateți-l din formă.
Topiți ciocolata cu 40 de grame de unt, acoperiți cheesecake-ul cu glazură.
Lasă ciocolata să se întărească puțin la suprafața checului, apoi pune-l la frigider.
Astfel, vei obtine un chec frumos și aromat.

Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/tsey-syrnyy-desert-z-idaetsya-myttevo-zhodnoho-boroshna-tilky-nizhnist/












