
Ingrediente:
- ou 1 buc.
- zahăr 1 lingură. l.
- un praf de sare
- chefir 100 ml
- ulei 60 ml
- făină 250 g
- praf de copt 1 linguriță
- zahăr vanilat 1 linguriță.
- zahăr pentru presărat fursecuri
Mod de preparare:
Bat oul cu un tel, îl amestec cu zahărul și sarea. Torn chefirul și uleiul, amestec cu un tel.
Adaug făina cernută cu praful de copt și zahărul vanilat și frământ aluatul cu mâinile.

Întind aluatul pe o masă înfăinată.
Presăr aluatul cu zahăr deasupra, îl mai întind puțin deasupra.
Îl tai mai întâi în fâșii, apoi în romburi.
Îl așez pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.

Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 15 minute, până se rumenesc ușor.
Timpul de coacere poate varia în funcție de caracteristicile cuptorului dumneavoastră.

Pofta buna!












