Remedii naturiste

Această băutură este un miracol! Imbunătățește vederea, digestia, previne cancerul, intărește dinții și gingiile, ajuta la procesul de pierdere în greutate

 

 

 

 

Ananasul este un fruct tropical bogat în mai multe substanțe nutritive esențiale, care pot imbunatati starea generala de sanatate. Acesta conține enzima bromelaina si vitamina C, doua substante nutritive importante, care joaca un rol in multe procese de vindecare.

Dar știați că apa de ananas este una dintre cele mai sanatoase bauturi care pot curata organismul, ajută să piardă în greutate, reduce durerile articulare si umflarea, si imbunatateste sistemul imunitar?

 

Iată câteva dintre beneficiile apei ananas:

 

1. Îmbunătățește funcția tiroidiană

Fiind bogat în bromelaină și iod, ananas imbunatateste functia tiroidei si previne orice probleme cu glanda tiroida.

2. Îmbunătățește digestia

Bromelaina este o enzima digestiva, care este de fapt o combinație de enzime proteolitice care lucrează în sinergie pentru a ajuta sistemul digestiv pentru a digera alimentele mai eficient si pt a absorbi nutrientii. Pur și simplu ajuta la o digestie sănătoasă.

3. Elimină paraziți intestinali

Ananasul contine enzime care au capacitatea de a distruge paraziti intestinali. Bromelaină și papaină, doua enzime gasite in ananas, ajută la minimizarea paraziților și crește probabilitatea de ai elimina natural.

4. Elimină metalele grele și toxinele din organism

Ananasul contine enzime speciale si antioxidante care pot curata corpul de toxine si metale grele.

5.Întărește dinții și gingiile

Apa de ananas contine calciu, un mineral care este vital pentru sănătatea corectă a dinților și aoaselor.

6.Îmbunătățește vederea

Ananasul este bogat in beta – caroten, un antioxidant important care este foarte important pentru vedere. Conform unui studiu, 3 sau mai multe portii de ananas pe zi pot reduce riscul de probleme de vedere asociate cu îmbătrânirea, cum ar fi degenerescenta maculara, care este principala cauza de orbire la vârstnici.

7.Previne cancerul

Potrivit a unui studiu, bromelaină funcționează mai bine decât 5-fluorouracil, comun pentru chimioterapie in diferite tipuri de celule canceroase.

8. Combate inflamatia

Bromelaina este o enzima care are proprietati anti-inflamatorii. Aceasta ajuta organismul sa elimine toxinele si lupta impotriva inflamatiilor de orice fel. Prin faptul ca reduce inflamatia si durerea, consumul regulat de ananas poate sprijini vindecarea formelor usoare de artrita.

9.  Ajuta la procesul de pierdere în greutate

Ananasul are un continut bogat in fibre, astfel ca digestia sa completa necesita mai mult timp, fapt care sporeste si prelungeste senzatia de satietate. Consumand un pahar de apa cu ananas dimineata poti preintampina pofta de mancare.  Fructul este un diuretic puternic, care elimină apa în exces din organism și tratează retenția de apă. De asemenea, crește metabolismul, ajutând astfel procesul de pierdere în greutate.

 

Iată cum să pregăteaste apa de ananas:

Ingrediente:

1 l. apă
1 ananas mediu
6 frunze de menta

 

Mod de preparare:

Turnti apă într-un borcan cu capac, apoi curatati coaja de ananas dupa care taiati miezul în bucăți mici. Adăugați-le în borcan și apoi se adaugă frunze de menta la sfârșit. Acum, închideți borcanul bine și se lasă în frigider timp de 8-10 ore, apoi se bea apa din el pe tot parcursul  zilei. Primul pahar ar trebui să fie consumat dimineața înainte de micul dejun, iar după aceea depinde de voi cand doriti sa continuati in timpul zilei.

 

Sursa: Super Remedios Будете Здоровы