Povesti de viata

A doua zi urmau să se căsătorească și au adormit după ce au făcut ultimele pregătiri. În timpul nopții, viitoarea mireasă s-a trezit și a început să urle

 

 

 

Oricine a trecut deja printr-o nuntă știe deja la ce să se aștepte și cât stres implică acest eveniment important din viața unui cuplu.

Ca mireasă, trebuie să te gândești la rochie, la pantofi, la domnișoarele de onoare, la restaurant și cam la tot ce implică acea zi, iar când se termină, toată lumea spune că nu ar mai repeta acest lucru vreodată.
Angie Ver Huel chiar a făcut totul pentru ca nunta sa să iasă perfect, iar toți invitații să fie încântați de surprizele pe care le-a pregătit cu soțul ei.

Însă, totul s-a schimbat, chiar în noaptea de dinainte de nuntă, atunci când s-a trezit și a făcut o descoperire care i-a schimbat definitiv viața.

Angie a lucrat ani de zile ca profesoară la South Middle School în orășelul natal Waukee, din Iowa. Încă de când era un copil visa la ziua în care își va întâlni prințul din poveste și va întemeia alături de el o familie frumoasă și perfectă.

Într-o zi, l-a cunoscut pe Justin, în vârstă de 30 de ani și și-a dat seama că este tot ce și-ar putea dori de la viață. Acesta era inteligent, arăta bine, era amuzant și avea o slujbă bunp la bancă.
În septembrie 2013, acesta a cerut-o de soție și ea a spus da. A urmat un an de logodnă în care să pregătească în cee mai mici detalii nunta. Colegii lui Justin erau extrem de fericiți să vadă că acesta și-a găsit sufletul pereche, însă printre ei se afla și o persoană care nu era tocmai fericită de acest lucru.

Pe 8 mai 2014, la nouă luni de la logonă, Justin și Angie se aflau în casa părinților lui și așteptau cu nerăbdare a doua zi.

Mama lui Justin, Marie Michael, s-a trezit la miezul nopții din cauza unui sunet înfricoșător care venea de la parter, a auzit ușa unui dormitor deschizându-se și apoi trei focuri de armă, apoi a auzit-o pe Angie țipând cu groază. A înțeles imediat că ceva îngrozitor se întâmplase.

Justin fusese împușcat de câteva ori, chiar în timp ce dormea lângă logodnica lui. Iar când aceasta s-a trezit, a văzut că nu este nimeni în cameră, în afară de Justin care zăcea lângă ea. Mama lui a chemat imediat Poliția, care a început să investigheze un caz atât de neobișnuit. Au suspectat-o pe Angie la început, însă au realizat curând că este nevinovată și polițiștii și-au dat seama că este cineva experimentat.

Cea mai frumoasă zi a celor doi se transformare într-un adevărat coșmar, căci Angie nu își dădea seama cine ar fi făcut așa ceva, iar polițiștii se gândeau la tot felul de scenarii.

La 30 de minute după ce s-au auzit focurile de armă, o mașină a fost găsită abandonată lângă o autostradă, iar polițiștii s-au îndreptat spre ea.

Mașina aparținea lui David Moffitt, fostul iubit al lui Angie, care fusese părăsit de ea prin intermediul unui mesaj, atunci când a început să se întâlnească cu Justin. Acesta lucra în același departament cu Justin și era colegul care nu era bucuros de logodna cu Angie.

Însă polițiștii au mai dat peste o cutie de pantofi, în care se afla o factura pe numele lui Andrew Wegener, un alt fost iubit al lui Angie. Anchetatorii au găsit mai multe dovezi care sugerau că David folosea ilegal numele lui Andrew, pentru a-i pune lui în cârcă teribila omucidere.

La un an diferență, David și-a primit pedeapsa, iar Angie este ușurată pentru că a fost găsit vinovatul.

 

Sursa: varusandel.ro