
Ingrediente:
Blatt:
- 4 ouă
- 4 linguri de zahar
- 4 linguri făină simplă
- 1 lingurita cacao
- tava de copt 30 x 40 cm
- Posh
Crema Raffaello:
- 75 ml lapte proaspăt
- 50 de grame de zahăr
- sare
- 0,5 pachet. zahăr vanilat
- 150 ml ulei vegetal
- 3 linguri fulgi de cocos
Mod de preparare:
Pentru aluat se bat ouale cu zaharul intr-un castron pana devine spuma.

Cerneți făina în această masă.
Amestecă un aluat pufos omogen.


Luați o porție mai mică din aluat și amestecați cacao în ea.

Asezam aluatul usor pe tava tapetata cu hartie de copt.

Din aluatul maro, formați un model folosind o pungă de patiserie.


Se da in cuptorul preincalzit si se coace 15 minute la 180 de grade.

Rulați blatul într-un prosop curat și lăsați-l să se răcească.

Amesteca laptele cu ambele tipuri de zahar si un praf de sare intr-un recipient inalt si ingust si bate cu un blender.
Se adauga treptat uleiul, batand pana se formeaza o crema pufoasa.

La final, se adauga fulgii de cocos si se bate bine pana devin pufosi.

Desfacem rulada, intindem-o cu crema, rulam din nou si lasam sa se raceasca la frigider.
Poftă bună!













