
Ingrediente:
- 320 g de făină
- 100 g unt _
- 2 ouă
- coaja de lamaie
- 100 g smantana
- 2 linguri de zahar
- Vanilie dupa gust
- 1 lingurita praf de copt
 
Mod de preparare:
- 
Se adauga faina cernuta, praful de copt, zaharul, sarea si coaja de lamaie. Se macină în unt rece. 
- 
Amesteca bine untul cu ingredientele uscate. Batem ouale si adaugam smantana. Mai întâi cu o lingură și apoi cu mâna. 
- 
Se pune faina pe masa de lucru, se ruleaza aluatul pana are o grosime medie. Bateți ouăle rămase și frământați aluatul. 
- 
Tăiați fursecurile cu forma cu forma dorită 
- 
Se coace 20-25 de minute la 180 de grade. Se presară cu zahăr pudră după gust 
- 
Serviți la masă și savurați 
 
Pofta buna!