
Creează o atmosferă festivă servind la masă sandvișuri delicioase cu bețișoare de crab, care vor încânta ochiul.
Baza pentru un astfel de aperitiv este o baghetă proaspătă de grâu cu o crustă crocantă.
O întindere delicată de brânză topită cu ouă și usturoi, precum și o decorațiune cu bețișoare de crab vor completa perfect imaginea.
Ingrediente:
Baghetă – 1 buc.
Ouă – 2 buc.
Brânză topită – 180 g
Sare după gust
Maioneză – 3 linguri.
Piper negru (măcinat) – după gust
Bețișoare de crab – 100 g
Usturoi – 2 căței.
Porumb conservat – 20 g
Pătrunjel – după gust
Mod de preparare:
Fierbeți ouăle tari. Lăsați-le să se răcească. Dați ouăle pe o răzătoare fină.
Curățați usturoiul. Dați-l printr-o presă. Dați brânza topită pe o răzătoare fină. Adăugați-o împreună cu usturoiul peste ouă.
Adăugați maioneză, sare și piper negru la ingredientele combinate.
Amestecați totul bine până la omogenizare.

Tăiați bagheta în felii egale. Ungeți-le cu amestecul de ou și brânză.

Tăiați bețișoarele de crab în bucăți mici (pe diagonală). Aranjați-le în cerc pe baghetă.
Puneți porumbul din conservă în centru. Spălați pătrunjelul. Uscați-l.
Finalizați decorarea cu verdețuri.

Ca centru pentru o floare improvizată, puteți folosi nu doar porumb conservat.
Mazărea verde, măslinele și caviarul roșu sunt, de asemenea, potrivite pentru această misiune.
În ceea ce privește servirea sandvișurilor, acestea ar trebui prezentate oaspeților imediat după gătire.
Acest lucru este necesar pentru ca aperitivul să nu se învechească.
Poftă bună!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/oshatni-buterbrody-z-nizhnoyu-namazkoyu-ta-kvitochkamy-z-krabovyh-palychok/












